Aloittava liimalevytehdas kouluttaa Kuhmossa työntekijät

Aloittava liimalevytehdas Oy CrossLam Kuhmo Ltd kouluttaa työntekijät tuotantoonsa TEAKin koulutuksella. CrossLam, Kainuun TE-toimisto ja Kainuun ELY-keskus järjestävät yhteistyössä TEAKin kanssa koulutuksen yritykseen rekrytoitaville uusille tuotannon työntekijöille. Koulutus järjestetään Kuhmossa.

Koulutuksista on infotilaisuus maanantaina 14.4. klo 13 Kainuun TE-toimiston Kuhmon toimipaikassa. Videoyhteys muihin TE-toimistoihin on mahdollinen – varmista asia oman alueesi TE-toimistosta!
CrossLamin toimintaan on mahdollisuus tutustua maanantaina 14.4. klo 9.15 (Kivikatu 2, 88900 Kuhmo).

CrossLam aloittaa CLT-levyjen valmistuksen. Tuote on erittäin kysyttyä kasvavilla puukerrostalo- ja puuelementtirakentamisen markkinoilla.

Koulutuksen suoritettuaan työntekijä osaa työskennellä itsenäisesti valituissa työtehtävissä. Osallistujille laaditaan henkilökohtainen opiskelusuunnitelma. Koulutusajasta enintään puolet on työssäoppimista, jolloin harjoitellaan niitä työvaiheita, joihin koulutuksen jälkeen tullaan työllistymään. Työtehtävät sopivat molemmille sukupuolille. Hakijoille on eduksi osaaminen teollisuusautomaatiosta, CNC/CAD- tekniikasta tai puutuoteteollisuudesta.

Koulutusaika: 19.5.–2.12.2014
Haku: 24.4. mennessä TE-toimistossa tai
www.te-palvelut.fi -> työvoimakoulutus

Lisätietoja:

TEAKin koulutuskalenteri
www.te-palvelut.fi -> työvoimakoulutus (Kuhmo)

TEAK
Sauli Muotio
p. 050 3948 749
sauli.muotio@teakoy.fi

Kainuun TE-toimisto
Pentti Hyypijev
p. 02950 39031
pentti.hyypijev@te-toimisto.fi

CrossLam-rekrykoulutuksen ilmoitus

CrossLam-rekrykoulutuksen ilmoitus

Jaa Facebookissa

Kommentoi kirjoitusta