Kädentaidoista ammatti ja oma yritys?

Kiinnostavatko sinua kädentaidot ja mietitkö saisitko niistä ammatin? TEAKin verhoilu-, sisustus- ja pintakäsittelykoulutukset ovat käytännönläheinen tie ammattiin. Voit erikoista mm. entisöintikoulutukseen ja yrittäjyyteen. Kenties perustat oman yrityksen ja ryhdyt entisöijäksi tai remonttiyrittäjäksi?

Puualan, pintakäsittelyn, verhoilun (myös ajoneuvoverhoilu), sisustuksen ja teknologian koulutukset alkavat Teuvalla jälleen 14. syyskuuta.

Työvoimakoulutuksiin haku on 30. elokuuta mennessä www.te-palvelut.fi -sivun kautta (työvoimakoulutus, hakusana: Teuva). Kaikille opiskelijoille tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa viime kädessä määräytyy koulutuksen sisältö ja kesto. Perustutkintoon tähtäävä koulutus kestää tyypillisesti noin puolitoista vuotta, joten kouluttaudut ammattiin nopeassa tahdissa!

Omaehtoisena voit hakea koulutuksiin jatkuvasti nettisivujemme hakulomakkeella.

Ammattilaiseksi lisäkoulutuksella?

Jos sinulla on jo alan työkokemusta tai koulutusta, on lisäkoulutus hyvä vaihtoehto. TEAK järjestää joustavaa ammatillista lisäkoulutusta mm. puu-, verhoilu-, pintakäsittely- ja sisustusaloille sekä CNC-tekniikkaan. Suorittamalla ammatti- tai erikoisammattitutkinnon osoitat olevasi alasi todellinen osaaja!

Ikkunan valmistus -koulutus

Osana puualan koulutusta TEAK järjestää nykyisin myös ikkunan valmistus -koulutusta, jonka tavoitteena on kouluttaa ikkunateollisuuteen osaavia työntekijöitä. Koulutus toteutetaan joustavasti, osin lähiopiskeluna Teuvalla, osin verkkokoulutuksena painopisteen ollessa työssäoppimisella alan yrityksissä.

Linkki ikkunan valmistus -koulutukseen

Heräsikö lisäkysymyksiä? Naputtele kysymyksesi vaikka tälle lomakkeelle, vastaamme mahdollisimman pian (heinäkuussa loma-aikana pientä viivettä).

Voit myös soittaa tai meilata:

P. 040 757 2283
tiina.rantakoski@teakoy.fi

verhoilukoulutus

Jaa Facebookissa

Kommentoi kirjoitusta