Kemiönsaarelle haetaan sote-tuntiopettajia

Vahvistamme opettajatiimiä ja haemme Taalintehtaalla Kemiönsaarella toteutettavaan ruotsinkieliseen sosiaali- ja terveysalan perustutkintokoulutukseen (lähihoitaja) tuntiopettajia. Opetustehtävää voidaan painottaa valitun henkilön osaamisalueen mukaisesti.

Lähiopetuksen ajankohdat: Hoito- ja huolenpito huhti-toukokuu 2014, Kuntoutumisen tukeminen syys-lokakuu 2014, Osaamisala; Sairaanhoito ja huolenpito tammi-helmikuu 2015, Valinnainen; Vanhusten kotihoito ja huolenpito lokakuu 2015.

Tuntiopettajien pätevyyksissä arvostamme osaamista mm. sairaanhoidon, kuntoutuksen sekä vanhustyön osa-alueilta. Työkokemus edellä mainituilta aloilta ja opetustyöstä, aikuisten näyttötutkinnoista sekä pedagoginen pätevyys katsotaan eduksi.

Tuntiopettajien tutkinnon osakohtainen työaika voidaan sopia erikseen.

Koulutus toteutetaan ruotsinkielellä, mutta opettajilla tulee olla riittävä suomenkielen osaaminen, jotta he voivat tarvittaessa vastata opiskelijoiden kysymyksiin sekä ohjata opiskelijoita suomenkielellä. Myös työssäoppimisen ohjaamisessa tarvitaan sekä suomen että ruotsinkieltä.

Palkkaus: TES:n mukaan
Työkokemus: 1-5 vuotta
Työn kesto: 3-6 kk tai sopimuksen mukaan
Työ alkaa: sopimuksen mukaan v. 2014-15

Tiedustelut:
Anne Alanen
p. 050 37 34 29
anne.alanen@teakoy.fi

Haku päättyy 26.3. klo 16.00
Hakemus: anne.alanen@teakoy.fi
Laitathan sähköpostiin aiheeksi: Työhakemus, Taalintehdas, oma nimesi

Haku te-palvelut.fi:ssä

Jaa Facebookissa

Kommentoi kirjoitusta