Kouluttaudu verhoilijaksi ja työllisty alalle!

Opiskele ja pätevöidy sisustus-ja verhoilualan moniosaajaksi!

Meiltä valmistut ammattialan moniosaajaksi ajanmukaisen koulutuksen avulla. Koulutuksestamme valmistuneet opiskelijat ovat työllistyneet hyvin esimerkiksi sisustus-ja vaatetusalan yrityksiin, myynti-ja markkinointitehtäviin sisustus-ja huonekalualan yrityksissä, ompelu/verhoilualaan palveluyrityksiin, lisäksi monet ovat perustaneet oman yrityksen!

Koulutus järjestetään joustavasti, elämäntilanteesi huomioiden. Se sisältää verhoiluun liittyvää suunnittelua ja valmistusta sekä työssäoppimista työpaikalla. Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa myös yrittäjyysopinnot. Työnhakijana sinulla on mahdollisuus saada työttömyysetuudet koulutuksen ajalle. Koulutuksen pituus määräytyy henkilökohtaisen opiskeluohjelman mukaan. Maksimi koulutusaika on vuosi ja neljä kuukautta. Voit ottaa tavoitteeksi suorittaa alan perustutkinnon, tai valita osatutkinnon mikä täydentää hyvin nykyistä osaamistasi ja vastaa lisäkoulutustarpeeseen.

Koulutus räätälöidään henkilökohtaisesti, voit yhdistää ammatilliseen koulutukseen myynnin ja markkinoinnin koulutusta, sähköisen kaupankäynnin mm verkkokaupan opintosisältöjä, sekä teknologia-aiheisia kädentaitoja täydentäviä osia kuten suunnitteluohjelmistojen ja CAD-ohjelmien hyödyntämistä. Meillä koulutus perustuu ”tekemällä oppimiseen”. Teorian osuus on vähäisempää, mutta se tukee tekemistä.

Vielä ehdit hakea TEAKin verhoilualan koulutukseen.
Koulutuksen aloitus on 18.9.2017. Koulutus on maksutonta.

Lisätietoa koulutuksesta:
TEAK info: Seija Pulkkinen, Puh. 010 3977 000, seija.pulkkinen@teakoy.fi

http://teakoy.fi/alkavat-koulutukset/verhoilualan-koulutus-teuva/

Huom! Lomakauden aikana (heinäkuussa) tulleisiin tiedusteluihin ja hakemuksiin vastataan viimeistään elokuun alussa.

Jaa Facebookissa

Kommentoi kirjoitusta