Osoita olevasi ammattilainen – lisäkoulutuksella ammatti- tai erikoisammattitutkinto

TEAK järjestää joustavaa ammatillista lisäkoulutusta mm. puu-, verhoilu-, pintakäsittely- ja sisustusaloille sekä CNC-tekniikkaan. Suorittamalla ammatti- tai erikoisammattitutkinnon osoitat olevasi alasi todellinen ammattilainen!

Seuraavat puuklusterin koulutukset alkavat Teuvalla 15.9. Työvoimakoulutuksiin haetaan 17.8. mennessä, mutta omaehtoisena haku on jatkuva. Koulutusalat ovat esillä koulutuskalenterissa.

Hakeutuminen

Ammatti- ja erikoisammattitutkintoon ei vaadita muodollista pohjakoulutusta. Soveltuva tutkintotaso selvitetään opiskelua henkilökohtaistettaessa.
Hae tällä lomakkeella: Hakulomake

Ammatti- tai erikoisammattitutkinnon opiskeluaika on yleensä noin vuosi.

Ammattitutkinto soveltuu työkokemusta omaaville henkilöille, jotka haluavat kehittää osaamistaan ja saada arvostetun tunnustuksen ammattitaidostaan. Ammattitutkinto voi olla myös väylä uudessa ammatissa tarvittavan ammattitaidon osoittamiseen.

Ammattitutkinnossa osoitetaan alan ammattityöntekijältä edellytetty ammattitaito.

Erikoisammattitutkinto soveltuu hyvän ammattitaidon ja työkokemuksen omaaville henkilöille, jotka haluavat vahvistaa osaamistaan ja saada arvostetun tunnustuksen ammattitaidostaan. Erikoisammattitutkinnossa osoitetaan alan vaativimpien työtehtävien hallinta.

Huom. TEAK lomailee pääosin heinäkuussa ja tiedusteluihin vastataan normaalia pidemmällä viiveellä.

ikkunallargb

Jaa Facebookissa

Kommentoi kirjoitusta