Rekry- ja teknologiakoulutuksista tietoa Puu- ja Bioenergia -messuilla

TEAK infoaa Puu ja Bioenergia -messuilla Jyväskylän Paviljongissa 4.–6.9. koulutuksistaan. Aiheena ovat yritysten rekrykoulutukset ja CNC-koneiden ohjausohjelmien koulutukset. TEAKin osasto on messuilla nro D-106.

TEAK järjestää ympäri Suomen rekrykoulutuksia yritysten tarpeisiin. TEAKilla on pitkä kokemus puutuote-, huonekalu- ja pintakäsittelyalan koulutuksista. Koulutussuunnittelija Sauli Muotio kertoo osastolla ja messuinfoissa, miksi rekrykoulutusta kannattaa käyttää ja miten se toteutetaan. Hän neuvoo, miten paperibyrokratia ja rahoitus saadaan sujumaan joustavasti.

TEAKilla on vankka kokemus myös teknologiakoulutuksista ja niiden järjestämisestä verkossa. TEAK järjestää laajasti tuotantoteknologiakoulutuksia, mm. CAD-tekniikkaan, CAM-tekniikkaan ja robotiikkaan. Uusi aluevaltaus on CNC-koneiden ohjausohjelmien koulutukset, joita järjestetään Suomessa todella vähän. Myös näitä voidaan opiskella verkossa. Koulutuksia järjestetään seuraaviin ohjausohjelmiin: BiesseWorks, Xilog Maestro ja WoodWop. Koulutussuunnittelija Juha Koivula kertoo asiasta lisää osastolla ja TEAKin tietoiskuissa messuhallissa.

TEAKin tietoiskut ovat ke 4.9., to 5.9. ja pe 6.9. klo 13.00–13.45 tietoiskutilassa.

TEAKin osasto D-106, Puu ja Bioenergia -messut, Jyväskylän Paviljonki 4.–6.9.

Ota yhteyttä:
juha.koivula@teakoy.fi, p. 050 3763 871
sauli.muotio@teakoy.fi, p. 050 3948 749

cnckoneella2pien

Jaa Facebookissa

Kommentoi kirjoitusta