Suomen Yrittäjäopisto ja TEAK Oy ovat sopineet koulutustoimintojensa yhdistämisestä 1.1.2019 alkaen

Suomen Yrittäjäopiston kannatus Oy ja Teak Oy – Teak Aikuiskoulutuskeskus ovat sopineet koulutustoimintojensa yhdistämisestä 1.1.2019 alkaen. Yhtiöillä on pääomistajien eli Kauhavan kaupunginvaltuuston ja Teuvan kunnanvaltuuston lainvoimaiset päätökset asiasta. Samoin on olemassa Suomen Yrittäjäopiston ja TEAK Oy:n hallitusten lainvoimaiset päätökset asiasta. Suomen Yrittäjäopiston Kannatus Oy:n yhtiökokous on hyväksynyt yhdistymisen ehdot kesäkuun yhtiökokouksessaan.

Omat päätökset yhdistymisestä on nyt tehty ja Opetus- ja Kulttuuriministeriö vahvistaa yhdistymisen syksyn aikana. Suomen Yrittäjäopiston Kannatus Oy jatkaa yhdistettyä koulutustoimintaa 1.1.2019 alkaen.

Suomen Yrittäjäopisto on tulevaisuudessakin yrittäjyyden- ja liiketoimintaosaamisen johtava valtakunnallinen aikuiskouluttaja. Käytännönläheinen teknologinen ja tuotannollinen osaaminen antavat meille mahdollisuuden vastata laajasti yritysten tulevaisuuden koulutustarpeisiin. Haluamme olla vahva tekijä valituilla toimialoilla ja markkinaehtoisessa koulutuksessa. Pystymme tarjoamaan entistä suurempia kokonaisuuksia asiakkaillemme ja yhdistämään liiketoiminnan ja tuotannollisen osaamisen.

Yhteystiedot:

Suomen Yrittäjäopisto
Jorma Kukkeenmäki
rehtori, toimitusjohtaja
jorma.kukkeenmaki@syo.fi, p. 050 3429 285

Teak Oy
Ari Maunuksela
rehtori, toimitusjohtaja
ari.maunuksela@teakoy.fi, p. 050 3865 939

Oppilaitoksista lyhyesti:

Suomen Yrittäjäopisto:
– Ammatillisen aikuiskoulutukseen erikoistunut, valtakunnallisesti toimiva oppilaitos
– Vuoden 2017 keskeiset koulutusalat: yrittäjyys, liiketalous, johtaminen ja ICT. Aktiivista markkinaehtoista hanketoimintaa ja työvoimakoulutusta valtakunnallisesti
– Päätoimipaikka: Kauhava sekä toimipaikat Seinäjoella ja Hämeenlinnassa
– Viettää 50 vuotta juhlavuottaan tänä vuonna


www.syo.fi

Teak Oy:
– Ammatillisen aikuiskoulutukseen erikoistunut, valtakunnallisesti toimiva oppilaitos
– Vuoden 2017 keskeiset koulutusalat ovat: monialaiset työvoimakoulutukset, yritysten rekrytointikoulutukset, teknologia-alat, vaatetus- ja sisustus ja puualan koulutus
– Päätoimipaikka: Teuva


www.teakoy.fi

Jaa Facebookissa

Kommentoi kirjoitusta