TEAK alihankintamessuilla Tampereella

TEAK on Tampereen alihankintamessuilla esittelemässä kaksikätistä YuMi –robottiaan ja koulutuksiaan. TEAK löytyy osastolta C 1150. Käy tutustumassa!

TEAK on maan johtava robotiikan kouluttaja. Olemme toimineet aktiivisesti robotiikassa yli 25 vuotta ja tehneet yhteistyötä yritysten kanssa alusta saakka. Olemme suunnitelleet yrityksiin mm. robotisointeja kappaleiden hiontaan ja CNC-koneen toimintaan liittyen.

YuMi mahdollistaa robotiikan hyväksikäytön aivan uudenlaisiin tehtäviin. YuMi on ystävällinen kaksikätinen robotti ja sen ääressä on turvallista työskennellä. Työtä YuMi tekee yhdessä ihmisen kanssa mm.  kokoonpano- ja asennustehtävissä.

Erityistä Yumi:ssa on myös se, että sitä ei tarvitse sulkea häkkiin. Sen ohjelmointi on myös helppoa joko kädestä pitäen tai Robot Studion avulla.

Robotiikan koulutukset ja niiden kehittäminen ovat jatkuvaa toimintaa TEAK:ssa ja meillä on tämän päivän tieto siitä mitä osaamista yritykset vaativat robotiikan työntekijöiltä. Toiminta on luonut myös hyvät suhteet robottitoimittajiin ja näin saamme uusimman tiedon suoraan toimittajilta.

Lisätiedot:

Juha Koivula
P. 050 3763 871
juha.koivula@teakoy.fi

Jaa Facebookissa

Kommentoi kirjoitusta