Koulutuksen tiedot

Koulutuksen nimi: CAD -tekniikan verkkokoulutus

Koulutusala: Teknologia

Aloituspäivä: 12.09.2018

Laajuus: n. 4 kk

Paikkakunta: Lappeenranta

Kouluttaja: TEAK

Hakupäivä: 24.08.2018

Verkkokoulutus: Kyllä

Lisätiedot:

KOHDERYHMÄ

Koulutus on tarkoitettu eri alojen insinööri-, teknikko- tai muun sopivan koulutustaustan ja/tai työkokemuksen omaaville työnhakijoille, joiden työllistymistä edistää tietokoneavusteisten suunnittelu- ja valmistusohjelmien hallinta.

Koulutuksen tavoitteena on lisätä osaamista tietokoneavusteisessa piirtämisessä ja mallintamisessa ja perehdyttää opiskelijat 2D- ja 3D-suunnittelun yleisiin periaatteisiin, menetelmiin ja käsitteisiin siten, että opiskelija pystyy käyttämään opittuja taitoja suunnittelutyössä. Tavoitteena on, että opiskelija työllistyy alan työtehtäviin.

Koulutuksessa suoritetaan osatutkinto 2D piirtäminen tai 3D mallinnus.

 

TAVOITE

Koulutuksen tavoitteena on lisätä osaamista tietokoneavusteisessa piirtämisessä ja mallintamisessa ja perehdyttää opiskelijat 2D- ja 3D-suunnittelun yleisiin periaatteisiin, menetelmiin ja käsitteisiin siten, että opiskelija pystyy käyttämään opittuja taitoja suunnittelutyössä. Lisäksi tavoitteena on, että opiskelija työllistyy alan työtehtäviin.

 

TOTEUTUS

Koulutus toteutetaan verkossa päiväkoulutuksena. Koulutus sisältää myös yhden lähipäivän Lappeenrannassa (12.9.2018) sekä työssäoppimista. Tarvittaessa kouluttaja tarjoaa opiskelijoille CAD-työskentelyyn sopivan kannettavan tietokoneen ja muun tarvittavan välineistön koulutuksen ajaksi.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Kullekin opiskelijalle laaditaan opintojen alussa henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS), jossa määritellään mm. mitä osioita kunkin koulutettavan opintoihin sisällytetään.

Koulutukseen sisällön voi valita seuraavista aiheista:

- CAD 2D (AutoCAD)
- CAD 3 D (Inventor)
- CAD 3 D (SolidWorks)
- CAD 3 D (Revit)
- Työssäoppiminen (pakollinen)
- Työnhakukoulutus verkossa

 

AIKA, PAIKKA JA KESTO

Koulutus alkaa 12.9 Lappeenrannassa.

Koulutuksen kesto määräytyy henkilökohtaisen opiskelusuunnitelman mukaan, kestäen maks 4 kk.

 

HAKEUTUMINEN

Koulutukseen hakeudutaan työ- ja elinkeinotoimiston verkkosivujen kautta osoitteessa www.te-palvelut.fi.

Hakijat valitaan koulutukseen hakemusten ja haastattelun perusteella, joten täytä hakemus huolellisesti. Kiinnitä erityishuomio hakemuksen Omat perustelut -kohtaan, miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta ja miten tämä koulutus auttaisi sinua eteenpäin. Puutteelliset tiedot ja perustelut hakemuksessa heikentävät mahdollisuuksiasi tulla valituksi tai kutsutuksi haastatteluun.

Huolehdi siitä, että koulutuksen alkaessa TYÖNHAKUSI ON VOIMASSA TE-toimistossa, jotta olet oikeutettu koulutuksen aikaisiin etuuksiin.

LISÄTIETOA
TEAK
Juha Koivula
juha.koivula@teakoy.fi
p. 050 376 3871

Kiinnostuitko? Pyydä lisätietoja tästä