Koulutuksen tiedot

Koulutuksen nimi: Mittatilausompelija, Tampere

Koulutusala: Vaatetus

Aloituspäivä: 07.01.2019

Laajuus: 1,5 vuotta

Koulutuspaikka tai tila: Kuokkamaantie 2

Paikkakunta: Tampere

Hakupäivä: 12.12.2018

Lisätiedot:

TEAK järjestää Tampereella Tekstiili- ja muotialan ammattitutkintokoulutuksen, MITTATILAUSOMPELIJA. Koulutuksen aikana voit kehittää taitojasi yksilöllisten vaatteiden suunnittelussa, kaavoituksessa, leikkaamisessa, ompelussa ja viimeistyksessä.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Koulutuksen pääpaino on erilaisten vaatteiden valmistamisessa (suunnittelu, kaavoitus, leikkuu, ompelu ja viimeistys). Opetus perustuu ”tekemällä oppimiseen”.

Opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa yrittäjyysopinnot koulutuksen aikana/jälkeen.

 

KOULUTUKSEN TAVOITE

Tavoitteena on suorittaa Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto koulutuksen aikana. Tutkinto koostuu seuraavista osista tutkinnon perusteiden mukaan:

- Tuotteistaminen ja markkinointiviestintä tekstiili- ja muotialalla
- Mittatilaustuotteen valmistaminen
- Erikoismitoitetun tuotteen suunnittelu ja valmistaminen
- Tekstiili ja muodin kiertotaloustuotteiden suunnittelu ja valmistaminen.

 

AIKATAULU

Koulutus alkaa 7.1.2019 ja kestää 1½ vuotta, ja se järjestetään kahtena päivänä viikossa (maanantai ja keskiviikko) klo 10.00 – 14.00. Loma-ajat ovat talvi- ja syyslomaviikot, joululoma 3 vko:a sekä kesäloma 7 vko:a. Koulutus on monimuotoista eli se sisältää lähiopiskelun lisäksi myös etäopiskelua. Koulutus on lisäksi sivutoimista ja ei siten vaikuta opiskelijan saamiin etuuksiin, koska kokonaiskoulutusaika on 24 oppituntia/vko, näin ollen se soveltuu myös työssäkäyville.

Koulutuspaikan osoite on Kuokkamaantie 2:ssa. Koulutusmaksu on 100 €, joka sisältää opetuksen lisäksi perustarvikkeet. Opettajana toimii vaatetusalan ammatinopettaja Sisko Pitkäkoski.

Aikaisempaa koulutusta ja työkokemusta alalta ei vaadita, perusompelutaidot, harrastaneisuus ja kiinnostus omien taitojen kehittämiseen riittävät koulutukseen hakeutumiseen.

 

Haku 12.12.2018 mennessä.

 

HAE KOULUTUKSEEN TÄSTÄ LINKISTÄ

LISÄTIEDOT

Teak Oy
Jari Viitasalo
Rasintie 1 A
64700  TEUVA

Kiinnostuitko? Pyydä lisätietoja tästä