Koulutuksen tiedot

Koulutuksen nimi: Sisustustekstiilien valmistaja / stailaaja koulutus, Tampere

Koulutusala: Sisustus

Aloituspäivä: 08.01.2019

Laajuus: 1,5 vuotta

Koulutuspaikka tai tila: Kuokkamaantie 2

Paikkakunta: Tampere

Hakupäivä: 12.12.2018

Lisätiedot:

TEAK järjestää Tampereella sisustustekstiilien valmistaja/stailaaja koulutuksen. Koulutuksen aikana kehität taitojasi erilaisten kodin tekstiilien suunnittelussa ja valmistuksessa muu sisustus huomioiden, lisäksi koulutuksessa keskitytään sisustussuunnitteluun ja tilan stailaamiseen.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Koulutuksen pääpaino on ommeltavien sisustustekstiilien valmistuksessa (suunnittelu, kaavoitus, leikkuu, ompelu ja viimeistys) kuten irtopäälliset, verhot, torkkupeitteet ja koristetyynyt. Opetus perustuu ”tekemällä oppimiseen”.

Koulutukseen sisältyy myös sisustussuunnittelun perusteet ja tilan stailaus koulutukset. Lisäksi opiskelijalla on mahdollisuus suorittaa yrittäjyysopinnot koulutuksen aikana/jälkeen.

 

KOULUTUKSEN TAVOITE

Tavoitteena on suorittaa Tekstiili- ja muotialan ammattitutkinto koulutuksen aikana. Tutkinto koostuu seuraavista osista tutkinnon perusteiden mukaan:

- Tuotteistaminen ja markkinointiviestintä tekstiili- ja muotialalla
- Mittatilaustuotteen valmistaminen (sisustustuotteiden valmistus)
- Stailaaminen ja visualisointi
- Tekstiili ja muodin kiertotaloustuotteiden suunnittelu ja valmistaminen.

 

KOULUTUSAIKA

Koulutus alkaa 8.1.2019 ja kestää 1½ vuotta.

Koulutuksen lähipäivät ovat kahtena iltana (klo 17-21) viikossa, tiistaisin ja torstaisin. Loma-ajat ovat talvi- ja syyslomaviikot, joululoma 3 vko:a sekä kesäloma 7 vko:a. Koulutus on monimuotoista eli se sisältää lähiopiskelun lisäksi etäopiskelua. Koulutus on sivutoimista ja ei siten vaikuta opiskelijan saamiin etuuksiin, koska kokonaiskoulutusaika on 24 oppituntia/vko, näin ollen se soveltuu myös työssäkäyville.

Koulutus järjestetään Kuokkamaantie 2:ssa. Koulutusmaksu 100 €, joka sisältää opetuksen lisäksi perustarvikkeet. Vastuukouluttajana toimii Saija Vilhula. Sisustussuunnittelu- ja stailauskoulutuksesta vastaa InHouse Design Oy.

Aikaisempaa koulutusta ja työkokemusta alalta ei vaadita, perusompelutaidot ja kiinnostus sisustamiseen riittävät koulutukseen hakeutumiseen.

Haku 12.12.2018 mennessä.

 

HAE KOULUTUKSEEN TÄSTÄ LINKISTÄ

 

LISÄTIEDOT

Jari Viitasalo
P. 050 3948 826 tai
jari.viitasalo@teakoy.fi

 

Kiinnostuitko? Pyydä lisätietoja tästä