Koulutuksen tiedot

Koulutuksen nimi: Tietokoneavusteinen suunnittelu

Koulutusala: Teknologia

Aloituspäivä: 22.10.2018

Laajuus: 60 pv

Koulutuspaikka tai tila: Teräskatu 17, Naantali

Paikkakunta: Naantali

Kouluttaja: TEAK

Hakupäivä: 03.10.2018

Lisätiedot:

KOHDERYHMÄ JA PÄÄSYVAATIMUKSET
Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhanalaisille henkilöille, joiden työllistymistä edistää tietokoneavusteisten hallinta. Erityisesti insinööri-, teknikko- tai muun soveltuvan taustan omaavat työnhakijat koulutustaustan omaavat henkilöt työnhakijat, joiden tavoitteena työllistyä oman toimialansa suunnittelutehtäviin.
Työttömät ja työttömyysuhanalaiset työnhakijat, joilla on työvoimapoliittinen koulutustarve ja soveltuvat koulutukseen ja koulutuksen tavoiteammatissa toimimiseen.

 

TAVOITE
Koulutuksen tavoitteena on lisätä osaamista tietokoneavusteisessa piirtämisessä ja mallintamisessa ja edistää alan työtehtäviin työllistymistä, lisätä nykyaikaisten CAD-suunnitteluohjelmien osaamista ja soveltamista oman toimialan suunnittelutöissä.

Tavoitteena on päivittää suunnittelussa tarvittavat tiedot vastaamaan tämän päivän tarpeita ja edistää työllistymistä alan töihin. Koulutuksen tavoitteena on lisätä nykyaikaisten CAD-suunnitteluohjelmien osaamista ja soveltamista oman toimialan suunnittelutöissä. Tavoitteena on luoda koulutuskokonaisuus, jonka pohjalta koulututtavista henkilöistä saadaan insinööritoimistoihin tai muihin CAD:iä käyttäviin yrityksiin alan tarvitsemia moniosaajia, joiden CAD-osaaminen on riittävä vaativiin suunnittelutehtäviin.

 

TOTEUTUS
Koulutus toteutetaan päiväkoulutuksena käyttäen lähi-, verkko- ja etäopetusta ja työssäoppimista. Jokainen opiskelija saa käyttöönsä kannettavan tietokoneen koulutuksen ajaksi. Koulutuspaikalle tuodaan koulutuksessa tarvittavat koneet ja oheislaitteet.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ
Koulutuksen tietopuolinen osuus on 30 pv josta 15 pv verkkokoulutusta ja 15 pv lähiopetusta koulutuspaikalla.

Yleistä, koulutuksen aloitus 4 pv
CAD-tekniikka (lähi- ja verkko-opetuksena) 18 pv

HOPS:n mukaan valittavat 2D ohjelmat:
- AutoCAD
HOPS:n mukaan valittavat 3D ohjelmat:
- Inventor
- SolidWorks
3D-tulostusteoria, -tulostus ja -mallinnus 3 pv
Lean-ajattelu ja ratkaisut 2 pv
Excel suunnittelija työkaluna 3 pv
Työssäoppiminen 30 pv

Yhteensä 60 pv

 

LISÄTIEDOT

Hakuaika päättyy 3.10.2018. Koulutuksen valintaan liittyvä haastattelu pidetään 12.10.2018.
Lisätietoja hakeutumisesta ja taloudellisista etuuksista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta p. 0295 020 702 ma-pe 9-16.15 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi
HUOM! Jos olet ollut alaan liittyvässä työharjoittelussa/työelämävalmennuksessa tai työkokeilussa, muista mainita se erikseen hakemuksessa. Jos sinut kutsutaan valintahaastatteluun, tuo tästä todistus mukanasi.
Esivalintatiedon (mahdollinen haastattelukutsu) ja lopullisen valintatiedon voit itse käydä katsomassa omista tiedoistasi: www.te-palvelut.fi/ Oma asiointi/henkilöasiakas/koulutushakemusteni tilanne.
Kurssihakemus on sitova, sitä ei voi perua ilman syytä (esim. työ- tai muu koulutuspaikka)

Lisätietoja koulutuksesta antaa Juha Koivula, puh. 050 376 3871, juha.koivula@teakoy.fi

Kiinnostuitko? Pyydä lisätietoja tästä