Koulutuksen tiedot

Koulutuksen nimi: Vaatetusalan koulutus, Tampere

Koulutusala: Vaatetus

Aloituspäivä: 06.08.2018

Laajuus: 1,5 vuotta monimuotokoulutuksena

Koulutuspaikka tai tila: Kuokkamaantie 2

Paikkakunta: Tampere

Kouluttaja: Sisko Pitkäkoski

Hakupäivä: 11.06.2018

Lisätiedot:

TEAK järjestää Tampereella vaatetusalan ammattitutkintoon valmistavan MITTATILAUSOMPELIJA koulutuksen. Koulutuksen aikana voit kehittää taitojasi vaatteiden suunnittelussa, kaavoituksessa, leikkaamisessa ja ompelussa. Erikoistut mm. kierrätysmateriaalista valmistamiseen. Lisäksi mahdollisuus yrittäjyysosion suorittamiseen.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Koulutuksen pääpaino on erilaisten vaatteiden valmistamisessa (suunnittelu, kaavoitus, leikkuu, ompelu ja viimeistys). Koulutuksessa keskitytään myös mm. erilaisiin materiaaleihin ja erityistekniikoihin. Opetus perustuu ”tekemällä oppimiseen”. Teorian osuus, esim. suunnittelu, kaavoitus ja työsuunnitelmat, on vähäisempää, mutta se tukee tekemistä.

Tavoitteena on suorittaa vaatetusalan ammattitutkinto koulutuksen aikana.

 

AIKATAULU

Koulutus alkaa 6.8.2018 ja kestää 1,5 vuotta. Koulutuksen lähi-illat ovat kahtena päivänä viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17 – 21. Koulutus on monimuotoista eli se sisältää lähiopiskelun lisäksi myös etäopiskelua. Koulutus on sivutoimista  ja ei siten vaikuta opiskelijan saamiin etuuksiin, koska kokonaiskoulutusaika on 24 oppituntia/vko, näin ollen se soveltuu myös työssäkäyville.

Koulutus järjestetään Kuokkamaantie 2:ssa. Koulutusmaksu on 100 €, joka sisältää opetuksen lisäksi perustarvikkeet. Opettajana toimii vaatetusalan ammatinopettaja Sisko Pitkäkoski.

Aikaisempaa koulutusta ja työkokemusta alalta ei vaadita, perusompelutaidot, harrastaneisuus ja kiinnostus omien taitojen kehittämiseen riittävät koulutukseen hakeutumiseen.

 

Hae välittömästi!
Jari Viitasalo
P. 050 3948 826 tai
jari.viitasalo@teakoy.fi

 

Kiinnostuitko? Pyydä lisätietoja tästä