Puuklusterin työvoimakoulutukset haussa

TEAKin ns. puuklusterin eli puualan, verhoilun, pintakäsittelyn, sisustuksen ja teknologian (CAD / CAM / CNC) työvoimakoulutukset ovat haussa. Koulutuksiin haetaan www.te-palvelut.fi -sivun kautta (haussa oleva työvoimakoulutus). Laita hakusanaksi ”Teuva”, niin saat näkyviin kaikki koulutukset. Koulutusalat löytyvät myös TEAKin koulutuskalenterista. 

Työvoimakoulutukset alkavat 8. helmikuuta ja haku niihin on 18. tammikuuta mennessä. Valituille opiskelijoille tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma, jossa viime kädessä määräytyy koulutuksen sisältö ja kesto. Henkilökohtaistamissuunnitelmassa kartoitetaan mm. aikaisempi osaaminen ja työllistymismahdollisuudet alalle.

Samojen alojen omaehtoisiin koulutuksiin on jatkuva haku. Ammatillisiin perustutkintoihin valmistaviin koulutuksiin valitaan uusia opiskelijoita seuraavan kerran keväällä. Omaehtoisiin lisäkoulutuksiin, ammattitutkintoihin valmistaviin koulutuksiin valitaan opiskelijoita jatkuvasti. Omaehtoisiin koulutuksiin haetaan TEAKin sivujen kautta: Hakulomake (merkitse mihin koulutukseen haet).

Jaa Facebookissa

Kommentoi kirjoitusta