Taloushallinnon ammattilaiseksi työn ohessa

TEAK kouluttaa nyt myös taloushallintoa monipuolisesti. Taitava -taloushallinnon täydennyskoulutus on käytännönläheinen kokonaisuus, jota voit opiskella työn ohessa. Koulutus on tarkoitettu taloushallinnon tehtävissä työskenteleville henkilöille ja se valmistaa taloushallinnon ammattitutkintoon.

Koulutuksessa käytetään taloushallinnon ohjelmistona Procountoria, joka mahdollistaa joustavan ajasta ja paikasta riippumattoman käytettävyyden.

Koulutus alkaa Teuvalla 20. toukokuuta. Monimuotoisena koulutus soveltuu hyvin suoritettavaksi työn ohessa. Opiskelu sisältää lähi- ja verkko-opetusta sekä itsenäisesti laadittavia oppimistehtäviä. Koulutus kestää vuoden. Lähiopetusta on yhteensä 15 päivää ja päiviin kokoonnutaan kerran kuukaudessa. Koulutus voidaan toteuttaa myös oppisopimuksella. Ole yhteydessä alueesi oppisopimustoimistoon.

Opiskelija valitsee haluamansa osaamisalan ja tekee täydentäviä osioita muista osaamisaloista.

OSAAMISALAT:

Taitava KIRJANPITÄJÄ™
Taitava kirjanpitäjä -osaamisala laajentaa kirjanpidon osaamista ja antaa valmiudet tuloksekkaaseen tilinpäätöstyöskentelyyn. Saat varmuutta asiakkaiden neuvontaan ja vahvistat omaa talouden
asiantuntijuuttasi.
Sisältö: Tilikauden kirjanpidon hoitaminen, tilinpäätöksen laatiminen, verotus, tilinpäätös- ja tulossuunnittelu, talouden suunnittelu, raportointi ja analysointi.

Taitava PALKANLASKIJA™
Taitava palkanlaskija -osaamisala antaa valmiudet erilaisten organisaatioiden palkanlaskennan hoitamiseen. Saat varmuutta palkkojen käsittelyyn ja vahvistat kirjanpidon osaamisen hallintaasi.
Sisältö: Palkanlaskennan hoitaminen, palkkakirjanpito, vuosilomalaskenta, palkanlaskennan erityistilanteet sekä tilikauden kirjanpidon hoitaminen ja tilinpäätöksen laatiminen.

Taitava TALOUSASSISTENTTI™
Taitava talousassitentti -osaamisala antaa edellytykset hoitaa tuloksekkaasti taloushallinnon tukipalveluita. Kehität osaamista talouden seurannassa, kirjanpidon perustehtävissä, laskutuksessa ja reskontran hoidossa.
Sisältö: Taloudellisen tiedon hallinta, maksuliikenteen hoitaminen, laskutuksen ja myynti- sekä ostoreskontran hoitaminen, kirjanpidon perusteet, talouden suunnittelu ja raportointi.

Linkki koulutuskalenteriin

LISÄTIETOA:

TEAK
Jarkko Tuunainen
jarkko.tuunainen@teakoy.fi
P. 050 3948 850

Jaa Facebookissa

Kommentoi kirjoitusta