TEAK juhli laatusertifikaattia

TEAK on tehnyt systemaattisesti laatutyötä ja tuloksena TEAKille on myönnetty ISO 9001:2008 -johtamisjärjestelmän eli laatujärjestelmän sertifikaatti. Sertifikaatin luovutusta juhlistettiin perjantaina koko henkilöstön ja opiskelijoiden tilaisuudella.

Laadunhallinta ja jatkuva parantaminen on yhä tiiviimpi osa oppilaitosten toimintaa. Opetus- ja kulttuuriministeriön koulutuksen ja tutkimuksen kehittämissuunnitelmassa (KESU) on asetettu tavoitteeksi, että kaikilla ammatillisen koulutuksen järjestäjillä tulee olla toimiva laatujärjestelmä vuoteen 2015 mennessä.

TEAK rakensi sertifioidun järjestelmän yhteistyössä LC Logistics Center Oy:n Risto Uusitalon kanssa. TEAKin laatupäällikkö Ritva Slotte iloitsee, että laatutyötä on tehnyt koko oppilaitoksen henkilöstö.

– Sertifioitu järjestelmä viestii siitä, että olemme sitoutuneet laatuun ja toimintamme jatkuvaan parantamiseen. Jokainen organisaatio luo omannäköisensä järjestelmän, Slotte sanoo.

Nykyaikainen laatujärjestelmä on hyvin käytännönläheinen antaen työkaluja päivittäiseen työhön.

– Kyse on mm. yhtenäisistä toimintatavoista, ohjeista ja lomakkeista. Työn tekeminen on systemaattisempaa ja läpinäkyvämpää. Tavoitteena on laadukas ja tuloksellinen toiminta, Ritva Slotte tiivistää.

DNV GL:n myynti- ja markkinointipäällikkö Osmo Flink (vas.) luovuttaa sertifikaatin TEAKin rehtori-toimitusjohtaja Ari Maunukselalle.

DNV GL:n myynti- ja markkinointipäällikkö Osmo Flink (vas.) luovutti sertifikaatin TEAKin rehtori-toimitusjohtaja Ari Maunukselalle.

ISO 9001:2008 -johtamisjärjestelmä on keskeinen johtamisen väline, jolla varmistetaan strategian mukainen tuloksellinen toiminta. Sertifiointilaitos DNV GL:n myynti- ja markkinointipäällikön Osmo Flinkin mukaan järjestelmä ohjaa yritystä systemaattiseen jatkuvaan parantamiseen.

– Sitä tehokkaasti hyödyntämällä organisaatio pystyy entistä paremmin saavuttamaan asettamansa tavoitteet ja kehittämään prosessejaan.  Sertifiointiorganisaatio varmistaa vuosittaisissa auditoinneissaan toiminnan vaatimustenmukaisuuden ja raportoi havaittuja riskejä, korostaa Flinck.

Tavoitteena on tehdä entistä parempia koulutuksia, esimerkkinä tuotiin esille kysytyt ja suositut robotiikkakoulutukset.

Risto Uusitalo (vas.) LC Logistics Center Oy:stä, TEAKin laatupäällikkö Ritva Slotte, rehtori-toimitusjohtaja Ari Maunuksela ja DNV GL:n myynti- ja markkinointipäällikkö Osmo Flink iloitsevat TEAKille myönnetystä sertifikaatista.

Risto Uusitalo (vas.) LC Logistics Center Oy:stä, TEAKin laatupäällikkö Ritva Slotte, rehtori-toimitusjohtaja Ari Maunuksela ja DNV GL:n myynti- ja markkinointipäällikkö Osmo Flink iloitsevat TEAKille myönnetystä sertifikaatista.

Lisää kuvia TEAKin Facebook-sivulla

Lisätietoa:

Laatupäällikkö Ritva Slotte
ritva.slotte@teakoy.fi, 050 3948 770

Rehtori, toimitusjohtaja Ari Maunuksela
ari.maunuksela@teakoy.fi, 050 3865 939

Markkinointipäällikkö Tiina Rantakoski
tiina.rantakoski@teakoy.fi, 040 7572 283

Teksti ja kuvat: Tiina Rantakoski

Jaa Facebookissa

Kommentoi kirjoitusta