Verhoilusta ammatti?

Verhoilu- ja sisustusalan osaajat toimivat mm. huonekalujen verhoilijoina, perinteisinä verhoilijoina ja ajoneuvoverhoilijoina. Verhoilijoiden työpaikkoja ovat mm. huonekalutehtaat, verhoiluliikkeet, sisustus- ja ajoneuvoverhoomot sekä sisustusmyymälät.

Myös verhoilualalla on ns. piilotyöpaikkoja, joita voi löytää vain aktiivisesti itse hakemalla. Monet verhoilijoista toimivat myös yrittäjinä. Niin myös moni koulutuksemme suorittaneista. Koulutuksemme antaakin hyvät valmiudet yrittäjyyteen ja halutessasi voit opiskelun aikana suorittaa yrittäjyysopintoja. Verhoilijoiden koulutuksesta meillä on kokemusta vuodesta 1959 saakka.

Verhoiluun suuntautunut opiskelija perehtyy mm. verhoilun suunnitteluun, pehmustamiseen, ompeluun, verhoilun työprosessiin sekä alan yritystoimintaan. Lähtötilanteesi vaikuttaa opiskelusi toteutukseen ja se huomioidaan opintojasi henkilökohtaistettaessa. Mikäli sinulla on esimerkiksi harrastusten kautta hankittua ompelu-, verhoilu- tai sisustusalan osaamista, huomioidaan myös sitä kautta hankittu osaaminen koulutuksesi toteutuksessa.

Opiskelusi voi olla ns. monimuoto-opiskelua sisältäen mm. oppimistarpeisiisi perustuvat lähiopiskelujaksot ja ohjattua etäopiskelua tai työssäoppimista verhoilutöitä tekemällä. Tällöin lähiopiskelua Teuvalla on yleensä varsin vähän. Mikäli taas perinteisempi oppilaitoksessa tapahtuva opetus ja oppiminen ovat sinulle soveltuvampi vaihtoehto, sitä on tarjolla Teuvan toimipisteessämme.

Verhoilussa oppiminen perustuu pääosin tekemällä oppimiseen myös monimuotototeutuksessa. Toteutusmuoto soveltuukin parhaiten tilanteisiin, jossa on mahdollista tehdä verhoilutöitä esimerkiksi kotona, työpaikalla tai muualla etäopiskellen ja työssäoppien.

Olipa henkilökohtaisesti sinulle suunniteltu koulutuspolun toteutusmuoto mikä tahansa, opit varmasti hyväksi verhoilijaksi. Mikäli siis harkitset alalle hakeutumista, ota meihin heti yhteyttä.

 

Koulutuksen lisätiedot ja haku

TEAK info: Jari Hakala, Puh. 050-3948 754, jari.hakala@teakoy.fi

http://teakoy.fi/alkavat-koulutukset/verhoilualan-koulutus-teuva/

Tämä artikkeli on julkaistu kategoriassa Blogi. Lisää pysyväislinkki kirjaimerkkeihisi.
Jaa Facebookissa

Kommentoi kirjoitusta