Yrityksille räätälöidyt koulutukset

Räätälöidyt koulutukset yrityksille

  • uuden henkilöstön rekrytointi
  • olemassa olevan henkilöstön osaamisen kehittäminen
  • muutostilanteet, lomautus tai irtisanominen

TEAK järjestää erilaisia yrityksen tarpeisiin suunnattuja koulutuksia. Ne voivat olla ammattitaitoa täydentäviä tai tutkintoon valmistavia koulutuksia. Koulutukset suunnitellaan yhdessä yrityksen kanssa.

TEAK toimii valtakunnallisesti ja olemme auttaneet satoja yrityksiä koulutusasioissa. Olemme tehneet isoja koulutuskokonaisuuksia mm. puu- ja huonekalu- sekä teknologia-aloilla. Koulutuksemme eivät ole kuitenkaan näihin toimialoihin sidottuja.

Yhteistyössä alueellisten ELY-keskusten ja TE-toimistojen kanssa järjestämme yksilöllisiä koulutuksia. Myös näitä voidaan järjestää millä toimialoilla tahansa.

Suunnitteluvaiheessa perehdymme yrityksen toimintaan ja tarpeisiin, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen vaihtoehdon. Yrityksen kokemus, osaaminen, taito ja tieto otetaan huomioon ja tälle pohjalle rakennetaan uuden oppiminen. Koulutus on hyvin käytännönläheistä ja yrityksen työtehtävien mukaista.

Koulutus on monimuoto-opiskelua, jossa yhdistetään lähi- ja etäopetusta, verkko-opiskelua ja käytännön harjoittelua.

Työelämä muuttuu koko ajan entistä vaativammaksi ja työtehtävät vaativat jatkuvaa tietojen päivittämistä ja oman osaamisen kehittämistä. Näihin tarpeisiin voimme suunnitella yrityskohtaisen koulutuksen yhdessä yrityksen kanssa.

Rahoitusmahdollisuuksia on myös yhteiskunnalla, joko yritykselle tai työntekijälle. Näistä ja muista koulutukseen liittyvistä asioista saat lisätietoa, yhteystiedot ohessa.

Ota yhteyttä, niin voimme hioa tarpeisiinne sopivan koulutuksen!