Näin haet

Näin haet opiskelemaan TEAKiin

TEAKin päätoimipaikka on Teuvalla, mutta koulutusta järjestetään eri puolilla Suomea. Kaikista koulutuksista löydät lisätietoa koulutuskalenterista ja koulutusalojen esittelyistä. Järjestämme paljon koulutusta myös verkossa, joihin voit hakea jatkuvasti. Lisätietoa verkkokoulutuksista.

Puu-, verhoilu-, sisustus- ja teknologiakoulutukset järjestetään pääsääntöisesti Teuvalla. Näihin hakeudutaan suoraan ns. jatkuvassa haussa tällä lomakkeella.

Jos olet työtön tai työttömyysuhan alainen, voit hakea työvoimakoulutukseen. Haku tehdään TE-toimistossa tai netissä: www.te-palvelut.fi -> työvoimakoulutus. Kun laitat hakusanaksi: Teuva, saat listan avoinna olevasta koulutustarjonnastamme Teuvalla.

Voi hakea puu-, verhoilu ja sisustusalan koulutuksiin myös omaehtoisena opiskelijana. Omaehtoiseen koulutukseen on jatkuva haku. Omaehtoinen koulutus on pääosin opetusministeriön rahoittamaa perus- (perustutkinto) tai lisäkoulutusta (ammatti- tai erikoisammattitutkinto).

Voit hakea joustavasti omaehtoiseen koulutukseen tällä lomakkeella. Täytä tiedot ja paina lähetä-nappia. Voit myös tulostaa hakemuksen ja postittaa osoitteella: TEAK Oy, PL 17, 64701 Teuva.

Jos et ole vielä varma, mihin koulutukseen hakeudut, voit pyytää lisätietoja. Otamme sinuun yhteyttä.

Voit kysyä lisätietoja myös maksuttomasta neuvontanumerostamme: 0800 944 56

Lisätietoja antavat myös:

Jari Hakala, 050 3948 754 / opintojen ohjaus, puu- ja huonekaluala, muut koulutukset
Juha Koivula, p. 050 3763 871 / teknologia, verkkokoulutukset
Jari Viitasalo, p. 050 3948 826 / sisustusala, vaatetusala

Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@teakoy.fi

TEAKin vaihde: p. 010 3977 000
Voit ottaa yhteyttä myös koulutusalan esittelysivulla ilmoitettuun yhteyshenkilöön.

Ota yhteyttä, niin autamme opiskelujen suunnittelussa!