Asuminen

TEAKilla on käytössään asuntoja, joita vuokraamme opiskelijoillemme. Teuvan kunnalla on myös runsaasti erityyppisiä vuokra-asuntoja ja voit kysyä asuntoja myös vapailta markkinoilta.

Mikäli asut Teuvan työssäkäyntialueen ulkopuolella, niin TEAK järjestää sinulle majoituksen. Vuokrattavat asunnot ovat 2-3 hengen soluasuntoja, joissa on oma huone sekä yhteinen keittiö ja wc/suihku. Osassa asunnoista on vuokran hintaan kuuluva langaton nettiyhteys.

Vuokraennakko / avainpantti 200 €.
Vuokra yhden hengen huoneesta on 200 €/kk.
Vesimaksu 10€/kk ja sähkömaksu 10€/kk.

Omaehtoisessa, ammatillisessa peruskoulutuksessa asunto on ilmainen. Vesimaksu 10€/kk ja sähkömaksu 10€/kk kuitenkin peritään kaikilta.

 

AVAINPÄIVYSTYS:
Oven avaus 7.00 – 15.30 numerosta 040 180 4448
Iltaisin ja viikonloppuisin numerosta 050 386 5614

Avauksen hinta päivällä 20€ ja illalla/yöllä 40€

 

Majoittuminen tapahtuu koulutukseen ilmoittautumispäivänä klo 8–16 välisenä aikana.

Mikäli majoittuminen ei ole mahdollista normaalina työaikana, majoittumisesta on sovittava aina erikseen.

Asunnon irtisanomisaika on 1 kuukausi.

Asuminen Teuvalla

Mikäli tarvitset perheasuntoa tai sinulla on mukanasi lemmikkieläin, voit kysyä vapaita kunnan asuntoja puhelinnumerosta (06) 2413 4000 /Teuvan kunta tai suoraan asuntoasioita hoitavalta Eija Vahertimolta p. 040 1201 530.

Teuvalla on lisäksi tarjolla lukuisia yksityisten vuokra-asuntoja. Näistä saat parhaiten tietää ”puskaradion” kautta TEAKissa opiskelusi aikana. Mikäli haluat laittaa asuntoilmoituksen paikallislehteen, voit soitella TeJuKaan puh. (06) 2474 300 (ilmestyy keskiviikkoisin).

Ohjeita ja sääntöjä asumiseen:

Noudatathan näitä, jotta asuminen on viihtyisää kaikille.

  • Asunnoissa saavat asua ainoastaan he, joille on myönnetty asumisoikeus.
  • Asuntolanhoitajalle voi ilmoittaa asunnoissa tapahtuneista häiriöistä tai epäkohdista. Otathan huomioon muut ja annat yörauhan klo 22 jälkeen (ei liian kovaäänistä musiikin kuuntelua tms.).
  • Jokainen asuja on velvollinen huolehtimaan siitä, että asunnoissa noudatetaan hyvää siisteyttä ja järjestystä. Jokainen asunnossa asuva siivoaa oman huoneensa ja yhdessä yhteiset tilat. Siivousvälineet voi noutaa varastosta sen aukioloaikoina.
  • Asuntojen irtainta tai kiinteää kalustoa ei saa vahingoittaa. Asunnon omaisuuden rikkoontumisesta on viipymättä ilmoitettava asuntolanhoitajalle. Tahallisesti aiheutetut vahingot on asianomaisen korvattava.
  • Lemmikkieläinten pito asunnoissa on kielletty. Asuntoja, joissa lemmikkieläimet on sallittu, voi kysyä Teuvan kunnasta p. (06) 2413 4000 tai 040 1201 530.
  • Tupakointi asunnoissa on kielletty.
  • Oppilaitos ei vastaa oppilaiden asuntoihin jättämistä arvoesineistä tai rahasta.
  • Asunto on irtisanottava työssäoppimisen ajaksi. Irtisanomisaika on 1 kuukausi.

Kuvia asunnoista:

Soluasunnon huone

huone

huonekeittiokeittiojavessavessasuihkueteineneteinen