Harrastusmahdollisuudet

TEAKin oppilaskunnalla on käytössään vapaa-ajan tila, Kasvis, joka sijaitsee oppilaitoksen piha-alueella. Oppilaskunta järjestää tiloissa tapahtumia ja siellä voi pelata mm. biljardia.

Teuvalla on uimahalli ja sen alakerrassa kuntosali, jotka ovat auki maanantaista lauantaihin. Katso uimahallin aukioloajat täältä ja kuntosalin täältä. TEAK maksaa yhden uintikerran/ kuntosalikerran viikossa / oppilas.

Oppilaskunta varaa vuosittain liikuntavuoron kirkonkylän koulutiloista. Tilavaraukset selviävät syyskuussa.

Tennistä voi pelata TEAKin pihassa olevalla kentällä. Oppilaskunnalla on välineitä, joita voi käyttää veloituksetta.

Oppilaskunta ja henkilökunta järjestävät liikuntapäiviä ja esimerkiksi keilailureissuja Kauhajoelle.

Teuvalla on hyvät mahdollisuudet mm. useiden liikuntalajien harrastamiseen. Näistä löytyy tietoa mm. Teuvan kunnan vapaa-ajan sivuilta.

Teuvalla on vapaa-ajankeskus Parra, jossa toimii talvisin laskettelurinne Snowpark Parra. Luonto-Parra tarjoaa mm. majoitus- ja ruokailupalveluja. Parran alueella on hienot patikointi- ja hiihtomaastot, tietoa alueesta löytyy mm. Suupohjan reitistön sivuilta. Elokuun alussa Parrassa järjestetään Siirrettävien saunojen kokoontumisajot.

Hyvät latuverkostot ja lenkkeilymaastot on Teuvalla myös Pappilankankaalla, jonne tulee TEAKilta matkaa noin 3 kilometriä.

Teuvan Rivakattaret järjestää naisille suunnattuja jumppia, zumbaa ja kahvakuulatreenejä. Suurin urheiluseura on Teuvan Rivakka.

www.suupohja.fi/yhdistykset -sivulta löytyy tietoa Teuvan ja ympäröivän Suupohjan yhdistyksistä. Yhdistystietoja voi hakea kunnittain tai luokittain.