Työajat ja käytännöt

Työaika TEAKissa Teuvalla on ma-to 7.30 – 15.00 ja pe 7.30 – 13.00
Kahvitauot 9.00 – 9.20 ja 13.30 – 13.50
Ruokailu 10.45 – 11.30

Opiskelijan työviikko on pääsääntöisesti 35 tunnin pituinen. Koska opiskelu nykyisin yhä useammin on monimuotoista, vaihtelee lähiopiskelutuntien määrä koulutuksittain opetussuunnitelman mukaisesti.

Koulutuksen alussa kouluttaja selvittää koulutuksen tavoitteet, pääsisällöt sekä opiskelupäivien päivittäiset alkamis- ja päättymisajat sekä tauot. Mikäli opiskeluun sisältyy työssäoppimisjakso, sovitaan työssäoppimiskäytännöt koulutuskohtaisesti. Työssäoppimisen aikana noudatetaan kyseisen työpaikan työaikoja ja ohjeita.

Posti: Opiskelijat voivat noutaa TEAKiin tulleen postinsa verhoomon aulan lokerikosta. Myös TEAKin lähettämä sisäinen posti jaetaan lokerikkoon.

Puhelin: Opiskeluun kiinteästi liittyvissä asioissa on mahdollista sopia puhelimen käytöstä oman kouluttajan kanssa. Opiskelijoille ei välitetä puheluja TEAKin puhelinvaihteesta. Opiskelurauhan säilymiseksi pidä matkapuhelimesi suljettuna oppituntien aikana.

Ilmoitustaulu: Verhoomon aulassa on myös ilmoitustaulut toimiston, oppilaskunnan sekä opiskelijoiden omille tiedotteille.

Pysäköinti: Opiskelijat voivat pysäköidä autonsa TEAKin pihassa muille kuin Henkilökunta- tai Vierailijat-kylteillä merkityille paikoille. Pääoven edessä olevat vierailijapaikat on jätettävä vapaaksi. Auton lämmityspaikkoja voi varata toimistosta 1.11. alkaen. Lämmityspaikka maksaa 10 € / kk tai 30 € /talvi.

Koulutuksen alussa opiskelijoille jaetaan OPISKELIJAN OPAS, josta löytyy koulutuskohtaiset tiedot, toimintaohjeet, säännöt jne. Sääntöjen rikkomisesta on seurauksena muistutus, varoitus tai erottaminen määräajaksi tai pysyvästi. Päihdyttävien tai huumaavien aineiden käyttö ja päihtyneenä esiintyminen on työ/kouluaikana kielletty. Oppilaitos voi tarvittaessa kutsua paikalle poliisin järjestämään huumausainetarkastuksen.

Ruokailu: TEAKin tiloissa toimi ruokaravintola Amitek. Ravin¬tola tarjoaa mm. uunituoreet leivonnaiset sekä lounaan noutopöy¬dästä. Lounaassa on kolme eri vaihtoehtoa, joista yksi on kasvisruoka. Sieltä saa myös kioskituotteita ja jäätelöä. Ruokaa ja leivonnaisia voi ostaa myös mukaan. Erikoisruokava¬lioiden mukaista ruokaa teh¬dään myös tilauksesta.

Ravintolan aukioloajat:
Ma – To klo 8.00 – 14.15
Pe klo 8.00 – 14.00

Aamiainen on tarjolla klo 8.00 – 9.30 ja ruokailu teakkilaisille klo 10.45 – 11.30. Ammatillisessa peruskoulutuksessa olevat omaehtoiset opiskelijat ruokailevat ilmaiseksi. Lista opiskelijoista on Amitekissa. Omia eväitä saa syödä ruokalassa ja siellä olevaa mikroaalto¬uunia voi käyttää. Ravintolan astioita ei kuitenkaan saa käyttää omia eväitä syödessä.